lauantai 22. maaliskuuta 2014

Hernekeittoa&pannukakkua

Se on muuten Jalostajan hernekeitto erittäin pätevä eines:)
On meinaan laktoositon, gluteeniton ja säilöntäaineeton!
Ja sen kanssahan pitää syödä pannukakkua:

 
2 kananmunaa
1 rkl sokeria
½ l laktoositonta maitojuomaa
1 tl suolaa
3 dl gluteenitonta jauhoseosta (semper hieno)
½ tl leivinjauhetta
2 rkl Flora culinesse(laktoositon) tai öljyä

pinnalle voinokareita ennen paistoa, jos haluat
(ne on noi vaaleat läntit;)
 
Vatkaa munia ja sokeria käsin niin, että kananmunien rakenne rikkoutuu ja ne kuohkeutuvat hieman (noin 2-3 minuutin vatkaus riittää). Lisää joukkoon maito, suola ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeisenä joukkoon juokseva rasva. Kaada taikina leivinpaperoituun uunivuokaan ja lisää pinnalle halutessasi voinokareita. Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea (noin 15-20 minuuttia). 
 
 PS.Mun uunivuoka on kokoa 25x35cm.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti