perjantai 1. helmikuuta 2013

Suklaamoussea vadelmilla

Onneksi niitä riittää vielä pakkasessa!


Ohje on helppo:

200 g tummaa suklaata
25 g voita
2 kananmunaa
½ dl sokeria
2 dl kuohukermaa

Pilko suklaa paloiksi vesihaudekulhoon. Lisää joukkoon voi ja sulata. Ota sulanut suklaa pois liedeltä, anna jäähtyä hetki ja lisää sitten keltuaiset. Vaahdota valkuaiset ja sokeri sekä kuohukerma erillisissä kulhoissa. Sekoita kaikki ainekset suklaan joukkoon. Jaa seos pieniin astioihin ja anna jäähtyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Makoisaa viikonloppua!















1 kommentti:

  1. taas suklaata!!!! Ensi kerralla pitää olla kyllä vaikka sitruunaista. Hihii. Mutta tosi hyvältä näyttää! Vadelmat... NAM!

    VastaaPoista