sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Pannupizza

Tein ihanan paksupohjaista pizzaa tyylillä "otetaan mitä kaapista löytyy".
Pohjaan tuli vehnäjauhoja, kauraryynejä, pellavansiemenrouhetta, kuivahiivaa, suolaa, vettä ja oliiviöljyä. Päälle laitettiin ketsuppia, jauhelihaa, tomaatteja, siivutettua mozzarellaa ja kahta eri juustoraastetta. Tuli maustettua kunnolla ja niin täyttävää oli, että yksi pala riitti tähän hätään:)
Lapsetkin kehui, että parempaa kuin Kotipizza. Häh-häh-hää!
.
Pellavansiemenrouhetta yritän ujuttaa vähän joka paikkaan, sillä se auttaa vatsaa toimimaan säännöllisesti. Lisäksi siitä saa tärkeitä rasvahappoja, hyvälaatuista proteiinia, kuitua ja kivennäisaineita.

3 kommenttia:

  1. vesi herahti kielelle, kun bongasin tämän kuvan tuolta luettavieni listalta:) herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
  2. Oi nam,pellavan siemeniä itsekin syön joka päivä ruokavaliossa, pitäisi vielä osata ujuttaa niitä leivontaan:)Nyt tuli kyllä nälkä.

    VastaaPoista
  3. Heh, meillä samantyyppinen ruokaratkaisu tänä sunnuntaina=)

    VastaaPoista