torstai 14. toukokuuta 2009

Kesän ensimmäinen !

Kesä alkaa virallisesti tästä :
ensimmäinen raparperipiirakka uunissa !
Saa tulla maistaan...

Ohje on maailman yksinkertaisin:
2 munaa ja 1 dl kermaa sekä 50 g sulatettua voita
sekoitetaan keskenään.
Lisätään keskenään sekoitetut : 2 dl vehnäjauhoja,
1 dl sokeria ja 1 tl leivinjauhetta.
Kaadetaan voideltuun vuokaan. Päälle n.4 dl marjoja
tai tässä tapauksessa raparperinpaloja.
Ja pisteeksi iin päälle, lisää raparperinpalojen jälkeen
vielä seos jossa on ½ dl sokeria, ½ dl sulaa voita ja
1½ dl kaurahiutaleita.
Uuniin 200-asteeseen n.30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Onko tämä piirakkaa samaa mitä saadaan sunnuntaina?

    VastaaPoista
  2. Noup,sunnuntaina ei pihtailla sokerin kanssa:)

    VastaaPoista